Jump to content
Electronics-Lab.com Community
Sign in to follow this  
audioguru

"Cannot Connect", again and again

Recommended Posts

Mixos, great work!

I used to link with http://electronics-lab.com/forum/index.php but it does not work anymore. I get a 404 on that one. Now I have to use the

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can still use:

http://www.electronics-lab.com/forum/index.php

including www <==

Also only this http://electronics-lab.com is working without www

Thanks for your feedback

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mixos,
Thanks for fixing the Fatal Error.
Now (last 24 hours) I am getting this new error each hour:

An Error Has Occurred!

2: file(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Temporary failure in name resolution
(/home/electronics-lab.com/www/footer/linkman_0.php ln 30)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mixos
I just now got that same error, twice. It has more information for you:

Warning: file(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Temporary failure in name resolution in /home/electronics-lab.com/www/footer/linkman_0.php on line 30

Warning: file(http://www.electronics-lab.com/footer/linkman_0.php?mode=links): failed to open stream: Resource temporarily unavailable in /home/electronics-lab.com/www/footer/linkman_0.php on line 30

Warning: join(): Bad arguments. in /home/electronics-lab.com/www/footer/linkman_0.php on line 30

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mixos,
I got this error about 1 minute ago:

Warning: file(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Temporary failure in name resolution in /home/electronics-lab.com/www/footer/linkman_0.php on line 30

Warning: file(http://www.electronics-lab.com/footer/linkman_0.php?mode=links): failed to open stream: Resource temporarily unavailable in /home/electronics-lab.com/www/footer/linkman_0.php on line 30

Warning: join(): Bad arguments. in /home/electronics-lab.com/www/footer/linkman_0.php on line 30

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Kasamiko

Lucky for me...I don't see any error!! ;D Am I blind.. 8) 8)
Just used to live with it!! :P :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...