Jump to content
Electronics-Lab.com Community
Sign in to follow this  
audioguru

New Server

Recommended Posts

Hi Guys,
Our new server or our site seems to breakdown for many hours every day. "Cannot find server, DNS error" or "Web site found, waiting for reply". It is very frustrating!
When it works it's great!

Compounding the problem is that the home page's "Recent Topics Details" doesn't work. So when the site begins working again I must go though all the forums to find new topics that I've missed.

Also when replying to a post, now you must go to "Additional Options" in order to click the box for "Notification of Replies". I wish it was automatic by default.

Our site is still wonderful though. When it is down I chat on other sites. On one other site I recently reached my attachment max of 200MB. I had to delete most of them to attach more again. The site's owner saw all my attachments disappear (I couldn't reach him) so he changed the limit to unlimited.  :'( :o ??? ::) ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...