Jump to content
Electronics-Lab.com Community
Sign in to follow this  
audioguru

About file uploading

Recommended Posts

It looks like the new software for this site does not allow an attachment to be made so we will never see the schematic.

There is a button here that says, "Insert other media" that might allow an attachment. I am attaching a box that says "TEST".

No, it allows only attachments that were made before, or from a URL.

The new software here is a nightmare!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Attachments are allowed here as always. You can click on "Choose Files" to attach a file.

Also there is no preview in this forum, you can later edit the post if there is something wrong.

attachment.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am making this new post to see if there is a box that says, "Drag files here to attach, or choose files" but the box is missing. Instead there is a box on the right side that says, "Insert other media" as I described before.

 

I use Microsoft Windows 8.1 and Internet Explorer 11.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you try with a different browser and report back. Otherwise i will have to make a test account and check it.

Also be sure to have scripts and cookies enabled on your browser and try to disable your antivirus just for testing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, I will not use a different browser and I will not change anything because every other website forum works perfectly except this one with its new software.

Another problem is when I finish typing and push "Submit Reply" it says "Saving..." forever and I think it did not work. It should submit immediately and go back to the thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, I will not use a different browser and I will not change anything because every other website forum works perfectly except this one with its new software.

Another problem is when I finish typing and push "Submit Reply" it says "Saving..." forever and I think it did not work. It should submit immediately and go back to the thread.

I don't ask you to change your browsing habits, just asking to test another browser to find out the cause of issue, means to help me find the cause. As for the "Saving" it should be an instantaneous server lag.

Edited by admin

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have always used Microsoft Internet Explorer with no problems until this website got new software. I think Admin should download Internet Explorer to see what causes the problem, not me trying another browser (which one, Firefox, Chrome or another?)..

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have always used Microsoft Internet Explorer with no problems until this website got new software. I think Admin should download Internet Explorer to see what causes the problem, not me trying another browser (which one, Firefox, Chrome or another?)..

I was asking to test another browser because the issue seems to be on your end. I managed to upload a file above with no errors. I am just curious what causing the error on your end.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your Windows 7 is much older than my Windows 8.1 Pro.

Can you try Windows 8.1 Pro like millions of other people have?

I do not see "Saving..." anymore when I submit a reply. 

The properties of your attachment show that it is a URL, not an attachment from your hard drive. I need to make attachments from my hard drive.

Edited by audioguru

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was going to post the photo of a timer circle (?) that appears for a moment on the left side after I press "make a reply" but before it shows "insert other media" on the right side.

But I still cannot attach anything. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...